MSZP

Ez az oldal nem az MSZP hivatalos blogja. Az oldalon lehetőséget kívánunk adni az MSZP honlapján megjelent hírek kommentálására.

Hirdetések

Friss topikok

A tények makacs dolgok

2007.07.15. 15:27 politikus

A Fidesz visszaeső elkövető, hiszen a tavalyi választási kampányban feltörték az MSZP szerverét

A Fidesznek Péterfalvi Attila adatvédelmi biztossal van vitája – mondta Nyakó István, az MSZP-szóvivője, reagálva arra, hogy a Fidesz bocsánatkérésre szólítja fel a két kormánypártot, amiért törvénysértéssel vádolták meg a Fidesz politikusait a népszavazás kapcsán.
A Fidesz esetében visszaeső elkövetőkről kell beszélni, hiszen nem először terheli őket adatlopás: emlékezzünk csak a tavalyi választási kampányban történtekre, amikor is feltörték az MSZP szerverét – hangsúlyozta Nyakó István. Megjegyezte: Répássy Róbert, az ellenzéki párt frakcióigazgatója mostanáig vagy szabadságon volt, vagy nem kíváncsi a tényekre, mivel Péterfalvi Attila pénteken azt a véleményét fogalmazta meg, hogy valószínűleg jogsértés történt, amikor a népszavazás kezdeményezőjének adatai a nyilvánosságra kerültek.

Forrás: mszp.hu

Szólj hozzá!

Címkék: fidesz népszavazás

A bejegyzés trackback címe:

https://mszp.blog.hu/api/trackback/id/tr62118369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása