MSZP

Ez az oldal nem az MSZP hivatalos blogja. Az oldalon lehetőséget kívánunk adni az MSZP honlapján megjelent hírek kommentálására.

Hirdetések

Friss topikok

Az önbecsapás napja

2008.03.15. 21:14 politikus

Reakció Orbán Viktor beszédére

Hátsó szándékból rászedte a fél országot, nem sok szót hallottunk Orbán Viktor forradalmi beszédében. Konkrétumot egyet sem.

 

Pedig Orbán Viktor tartozik azzal a válasszal Magyarországnak, hogy kitől venné el, honnan pótolná vissza a jobb kezével azt, amit a másik kezével a népszavazáson kivett az egészségügyből és a felsőoktatásból.

Az önbecsülés napja helyett az önbecsapás napjait hirdette meg a Fidesz-vezér. Ez azonban ráfizetéses politika. Jó volna az utcáról visszatérni a parlamentbe, a felelőtlenségből a felelős politizálásba.

Budapest, 2008. március 15.

Nyakó István

szóvivő

Forrás: mszp.hu

1 komment

Címkék: orbán viktor

A bejegyzés trackback címe:

https://mszp.blog.hu/api/trackback/id/tr52382877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jabuga 2008.03.19. 20:50:09

Önöknek "uraim" nem a Parlamentbe kellene vissza menni,hanem be kellene fejezni a közéleti szereplést és eltűnni az emberek életéből,örökre!Ez vonatkozik az összes parlamenti pártra és a hozzájuk közelálló érdekcsoportokra is!!!
süti beállítások módosítása