MSZP

Ez az oldal nem az MSZP hivatalos blogja. Az oldalon lehetőséget kívánunk adni az MSZP honlapján megjelent hírek kommentálására.

Hirdetések

Friss topikok

Bátran, felelősen gondolkodva

2007.07.20. 23:34 politikus

Ami nem működik, azt meg kell javítani

Magyarországon dönteni kell, hogy a haladást vagy a maradást választjuk – mondta Juhász Ferenc, az MSZP alelnöke a reformokról és a népszavazási kezdeményezésekről szólva pénteki lakossági fórumán a Nógrád megyei Bátonyterenyén.

A szocialista politikus autós példát hozva azt mondta: senki nem kezdi el szerelni azt a járművet, amelyik jól működik, de felelőtlen az az ember, aki egy köhögő, döcögő, éppen csak guruló autóval indul el hosszú útra.

Az életünk most arról szól, vagyunk-e elég bátrak azt mondani, hogy ami döcög, ami nem halad, amiről mindannyian tudjuk, hogy nem működik, annak felelősen hozzálátunk a megjavításhoz – fogalmazott.

A lakossági fórum előtt Juhász Ferenc Bátonyterenye bányavárosi városrészében sétált, és ajánlotta a választók figyelmébe Lavajné Dóka Évát, az MSZP polgármester-jelöltjét.

A Nógrád megyei városban augusztus 12-én tartanak időközi polgármester-választást, miután az októberben nagy többséggel újraválasztott szocialista Vanya Gábor április 30-ával lemondott, hogy a gazdasági életben helyezkedjen el.
 
Forrás: mszp.hu

2 komment

Címkék: polgármester választás

A bejegyzés trackback címe:

https://mszp.blog.hu/api/trackback/id/tr52122236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

arvisura · turoczi.blog.hu 2007.07.21. 10:23:09

Ha futja, ugye akkor új autókat kell venni? Csakhogy a kérdés: ki és mire használja?

Négyesi Gréta 2008.01.17. 21:01:36

Tisztelt Alelnök Úr!

Önt tehetséges politikusnak tartom, sikeres munkát kivánok, és jó egészséget.
Gréta
süti beállítások módosítása