MSZP

Ez az oldal nem az MSZP hivatalos blogja. Az oldalon lehetőséget kívánunk adni az MSZP honlapján megjelent hírek kommentálására.

Hirdetések

Friss topikok

Csak koalíciós válság van, kormányválság nincs

2008.04.10. 10:45 politikus

A szocialisták országos választmányában többségi álláspont, hogy jelenleg nincs szükség tisztújításra, mégpedig azért, mert a probléma gyökere nem az elnökségen belül, hanem a koalíciós pártok között keresendő.

„Csak koalíciós válság van, kormányválság nincs” – mondta az országos választmány elnöke, aki szerint ennek megoldása a következő hetek függvénye.

Abban a szocialista politikus sem hisz, hogy a két párt közötti egyeztetés könnyű lesz a következő két évben, de szerinte a vita az MSZP és az SZDSZ között nem a reformok szükségességében, hanem azok sebességében van.

Különbség a két párt politikájában csak néhány, nagy nyilvánosságot kapott kérdésben nyilvánult meg, amelyek általában a gazdasági tárca munkájában mutatkoztak meg, például a vasúti szárnyvonalak megszüntetése kapcsán.

Forrás: mszp.hu

2 komment

Címkék: mszp szdsz kormányzás

A bejegyzés trackback címe:

https://mszp.blog.hu/api/trackback/id/tr28420968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anna 2008.06.02. 18:28:03

Az SZDSZ nagyot hibázott. Nehéz a helyzet de nem lehet feladni. A baloldali szavazó balos marad, ha nem akar csalódni, mert most tudjuk mire számithatunk, a Fidesz esetében nem lehet tudni.

Anna 2008.09.05. 16:45:57

Ilyen SZDSZ-el nem szabad tárgyalni, Fodor csak az időt húzza , már rég eldöntötték, hogy a Fidesz hátán kormányozni akarnak. Legyen előre hozott választás. Az összes ellenzék csak az MSZP- vel nem tárgyal, igy nincs más választás. Az ország nem mehet tönkre. Mindenki a csodát várja a kormánytól, még a szakértők is. A Fidesznek sajnos elhiszik, hogy képes a csodára. A baloldali ennek ellenére nem szavaz jobbra.A kis pártok kapaszkodnak jobbra a túlélés miatt, közben a pártjuk recseg-ropog.Hatalmas rizikó arra gondolni, hogy szerencsével átmegy a költségvetési törvény. Ezt nem szabad bevállalni.Miniszterelnök Úr! gondoljon az egészségére!!
süti beállítások módosítása