MSZP

Ez az oldal nem az MSZP hivatalos blogja. Az oldalon lehetőséget kívánunk adni az MSZP honlapján megjelent hírek kommentálására.

Hirdetések

Friss topikok

Kiürül a székház

2007.09.20. 11:33 politikus

Utolsó beszédek a Köztársaság téren

A testület ülésen Gyurcsány Ferenc várhatóan a részletekbe menően ismerteti majd a választmányra váró, részben a parlamentben ismertetett 48 ponthoz, részben a politikai menetrendhez kapcsolódó feladatokat - közölte Simon Gábor, aki hangsúlyozta: a választmány ismét ki fog állni a reformok mellett és erősebb politikai hátországot kíván biztosítani a kormány számára.

Kifejtette: a jövőben erősebb politikai hátországot kívánnak adni a reformokhoz, a munkacsoportok, tagozatok részletesen megvitatják a reformlépések előnyeit, hátrányait és az eredményeket a miniszterelnök asztalára teszik.A választmány ülésén szó lesz a párt október 7-i születésnapjának megszervezéséről is. Simon Gábor megemlítette, hogy a szocialista választmány utolsó ülését tartja a VIII. kerületi Köztársaság téri pártszékházban.

Az elmúlt héten csütörtökön Sáling József, a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezetének (KASZ) elnöke az MTI érdeklődésére közölte: az MSZP megvette a VI. kerületi Jókai utcai egykori KPVDSZ-székházat.

Szólj hozzá!

Címkék: mszp székház

A bejegyzés trackback címe:

https://mszp.blog.hu/api/trackback/id/tr10171214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása