MSZP

Ez az oldal nem az MSZP hivatalos blogja. Az oldalon lehetőséget kívánunk adni az MSZP honlapján megjelent hírek kommentálására.

Hirdetések

Friss topikok

Sztrájktörvény

2008.04.07. 10:41 politikus

A napi helyzet alapján nem szabad módosítani, ez nagyon súlyos politikai hiba lenne

Csak az Országos Érdekegyeztető Tanácson (OÉT) született megállapodás alapján lehetne módosítani a sztrájktörvényt – mondta Filló Pál, az MSZP szakpolitikusa hétfőn.

Hozzátette: a szocialista párt nem kezdeményezi a jogszabály módosítását. A napi helyzet alapján nem szabad módosítani a törvényt, ez nagyon súlyos politikai hiba lenne.

Filló Pál elmondta: nem hiszi, hogy a sztrájktörvény módosítását egy politikai pártnak kellene elindítania. Egy ilyen jogszabályt csak úgy lehetne módosítani, ha kikérik az OÉT véleményét és a politikai erők is megállapodnak róla.

Az országgyűlés képviselő megjegyezte: a jogszabály kapcsán számos kérdés van, amiben együtt kellene gondolkodni. Valóban súlyos a dolog, hiszen hosszabb távon az országnak komoly gazdasági problémákat okozhat egy közlekedési sztrájk.

Forrás: mszp.hu

Szólj hozzá!

Címkék: sztrájk törbényhozás

A bejegyzés trackback címe:

https://mszp.blog.hu/api/trackback/id/tr5420965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása