MSZP

Ez az oldal nem az MSZP hivatalos blogja. Az oldalon lehetőséget kívánunk adni az MSZP honlapján megjelent hírek kommentálására.

Hirdetések

Friss topikok

Középpontban a nőpolitika

2007.07.17. 20:51 politikus

Ismertették az Európai Unió portugál elnökségi időszakának prioritásait

A gyermekgondozás és a bevándorlás problémáira hívta fel a soros portugál EU-elnökség figyelmét Gurmai Zita szocialista európai parlamenti képviselő azon a tanácskozáson, amelyet a testület nőjogi és esélyegyenlőségi bizottsága tartott Brüsszelben, s amelyen részt vett a portugál kormány egyik tagja is.

Az MSZP-s delegáció tájékoztatása szerint, a tanácskozás témája a most kezdődött portugál elnökségi időszak prioritásainak ismertetése volt. A hangsúlyt a nőpolitikára helyezték.

Pedro Silva Pereira, aki a portugál kormányban az elnökségi ügyek minisztere, az ülésen az esélyegyenlőség és a nőjog témájában olyan célokat ismertetett, mint a nemek közötti egyenlőség erősítése, a női vállalkozók támogatása, a fizetések közti különbségek megszüntetése, a család és a munka összeegyeztethetőbbé tétele.

Gurmai Zita – aki az EP-bizottság alelnöke, s egyben az Európai Szocialisták Pártja Nőszervezetének elnöke – két dolgot hiányolt. A gyermekgondozás és a bevándorlás témakörét; ezekre felhívta a miniszter, s egyben a portugál elnökség figyelmét.
Forrás: mszp.hu

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: eu nőpolitika

A bejegyzés trackback címe:

https://mszp.blog.hu/api/trackback/id/tr14119935

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: medical insurance tax deduction 2018.12.09. 10:11:50

Autocad civil 3d 2017 скачать с торрента - centdecolsign

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása