MSZP

Ez az oldal nem az MSZP hivatalos blogja. Az oldalon lehetőséget kívánunk adni az MSZP honlapján megjelent hírek kommentálására.

Hirdetések

Friss topikok

Szemfényvesztés volt

2007.07.21. 21:10 politikus

Orbán Viktor megosztja nemcsak az országot és a nemzetet, hanem még a jobboldalt is

Az MSZP szerint Orbán Viktor Tusnádfürdőn egyszerre próbált meg olyat mondani, amivel hízeleghet a legelszántabb szélsőjobbnak, miközben megpróbálja magához édesgetni nemcsak a mérsékelt közepet, hanem a baloldali szavazókat is.

A szemfényvesztés azonban nem sikerült, ami ugyanis tetszik a szélsőjobbnak, az taszítja a baloldalt és a mérsékelt konzervatívokat is, ami pedig józan és haladó európai gondolat, az kevés az árpádsávos híveknek – reagált Nyakó István, az MSZP szóvivője a Fidesz elnök tusnádfürdői beszédére.

A szóvivő szerint Orbán Viktor személyes varázsával akar egyesíteni különböző világnézetű embereket, de az eredmény az, hogy megosztja nemcsak az országot és a nemzetet, hanem még a jobboldalt is. Nyakó István hiteltelennek nevezte Orbán Viktor beszédét.

Azt gondolom, hogy amit mond, az néhány ezer embernek tetszhet és tapsolhat rá, főleg Pest utcáin, néhány helyen, árpádsávos zászló alatt. Azonban van egy többség, néhány millióan, akik lassan meg fogják kérdezni: mi a Fidesz programja, azon túl, hogy nekik semmi nem jó – jegyezte meg.

Hozzátette: az MSZP üdvözölné, ha a Fidesz bemutatná a programját, hiszen attól a perctől kezdve lehetne értelmesen beszélgetni, vitatkozni, ütköztetni az érveket. De nem Tusnádfürdőn, nem Budapest utcáin, hanem ahol ennek egy demokráciában helye van: a Parlamentben.

Forrás: mszp.hu

2 komment

Címkék: orbán viktor szélsőség

A bejegyzés trackback címe:

https://mszp.blog.hu/api/trackback/id/tr79122628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

molettibaba 2007.07.30. 15:11:23

Ugyan nem magához a témához hanem az egész bloghoz szeretnék egy észrevételt fűzni! Azthiszem okos dolog lenne ha gyakrabban frissítenék az írásokat,akát napi több "cikk" is kerülhetne ide,hiszen a blogokban nap mint nap olvasni lehet politikai témáju hozzászólásokat és egy-kettő elolvasása után szivesen benéznék ide hogy,hivatalos oldalról miként is vélekednek erről a témáról. Szerintem ez egy fontos oldal lehetne ha jobban foglalkoznának vele,1-2 hónap és sokan olvasnák és többen írnának kommenteket! Ez talán hasznos lenne,mert itt végképp hétköznapi emberek sokai jelennének meg!

attttti 2007.08.18. 18:27:03

Orbán Viktor magáhozédesget mindenkit?
Perszeee
Gyurcsány meg lekurvázta a hazát öszödön de arról a "szocik" mélyen hallgatnak

Egyébként a program készítése most lehet hogy újat mondok a KORMÁNY dolga az ellenzéknek mindig is a kritika és a kissebb kijavítások voltak a feladatai
süti beállítások módosítása