MSZP

Ez az oldal nem az MSZP hivatalos blogja. Az oldalon lehetőséget kívánunk adni az MSZP honlapján megjelent hírek kommentálására.

Hirdetések

Friss topikok

Felháborítónak tartjuk

2007.08.01. 09:53 politikus

Megalapozatlan és tudatosan félrevezető információk

A Népszava mai számában olyan megalapozatlan információkon alapuló állítások és döntésekkel alá nem támasztott javaslatok tényként való beállítására került sor, amelyek szükségessé teszik az alábbiak közlését:

1./ Az MSZP frakció tegnap megtartott frakcióülésén megjelent képviselők túlnyomó többsége semmilyen formában sem támogatja az úgynevezett luxusingatlanokra vonatkozó adón túli ingatlanadó bevezetését. Ezt a korábban megszületett frakciódöntést már több ízben megerősítettük, s ez a tegnapi napon sem változott meg.

2./ Az MSZP frakció már a tavaszi ülésszak végén tartott frakcióülésen egyetértett azzal, hogy a korábban, éppen a társadalmi igazságosság növelése érdekében bevezetésre került, 100 millió forintnál értékesebb ingatlanokra kivethető, úgynevezett luxusadó működésének eddigi tapasztalatait értékeljük, és vizsgáljuk meg azt, hogy az értékhatár csökkentése – több változatban – 50 millió forint értékhatárig hol és milyen mértékben érintene ingatlantulajdonosokat.

Végleges álláspont kialakítása vagy döntés ebben az ügyben sem született. Arra kértük a pénzügyminiszter urat, a vizsgálatok eredményéről augusztus végéig tájékoztassa a frakciót. Mérhetetlenül felháborítónak tartjuk, hogy egy zárt frakcióülésről megalapozatlan és tudatosan félrevezető állítások, információk jelenhetnek meg.

Kovács Tibor

frakcióvezető helyettes

Forrás: mszp.hu

2 komment

Címkék: sajtó mszp

A bejegyzés trackback címe:

https://mszp.blog.hu/api/trackback/id/tr40171082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

horváth tamás 2008.06.27. 12:05:55

Mocskos kommonista zsidó kutyák.

tak 2008.07.16. 11:00:00

MAGYARORSZÁG! ÉBRESZTŐ! A GÁRDA ÉL ÉS ÉLNI FOG... AZ ÉN ÉRDEKEIMET KÉPVISELI... MAGYARORSZÁGÉRT KÜZD! AZ ÉRTÉKEKÉRT AMIT ORSZÁGUNK EGYREJOBBAN ELFELEJT!
süti beállítások módosítása