MSZP

Ez az oldal nem az MSZP hivatalos blogja. Az oldalon lehetőséget kívánunk adni az MSZP honlapján megjelent hírek kommentálására.

Hirdetések

Friss topikok

Csökken a deficit

2007.09.14. 12:03 politikus

Magyarország az eddig vártnál korábban vezethetné be az eurót

A jövő évi magyar államháztartási hiány a hazai össztermék 4,0-4,3 százaléka lehet, kisebb a konvergencia programban vállalt 4,3 százaléknál – mondta Gyurcsány Ferenc pénteken a Reutersnak.

A magyar miniszterelnök hangsúlyozta, hogy a deficit csökkenésének köszönhetően Magyarország az eddig vártnál korábban vezethetné be az eurót. Ma reális célnak tűnik a 2011-2013 közötti időszak, szemben a kormány által korábban becsült 2010-2014 közötti időszakkal - mondta a miniszterelnök.

Gyurcsány Ferenc kijelentette: nincs napirenden a forint 30 százalékos árfolyamsávjának a feladása az euróval szemben. A kormány még csak tárgyalni sem akar erről a központi bankkal – tette hozzá.

Forrás: mszp.hu

Szólj hozzá!

Címkék: gazdaság államháztartás

A bejegyzés trackback címe:

https://mszp.blog.hu/api/trackback/id/tr30170230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása