MSZP

Ez az oldal nem az MSZP hivatalos blogja. Az oldalon lehetőséget kívánunk adni az MSZP honlapján megjelent hírek kommentálására.

Hirdetések

Friss topikok

Közlemény

2008.03.21. 19:52 politikus

Gyurcsány Ferenc miniszterelnök húsvéti üzenete

Tisztelt Honfitársaim! A húsvét hagyományosan a kereszténység legnagyobb ünnepe. Így a zsidó-keresztény gyökerű európai kultúrán felnőtt emberek számára kivétel nélkül jeles időszaka ez az évnek, függetlenül attól, hogy hivőként vagy nem hívőként ünneplik-e meg.

A sokfélén ünneplő közösség könnyen talál magának közös nevezőt a húsvét ünnepében: a remény az, amelyet az újrakezdés, az újjászületés bizonysága és tapasztalata erősít meg mindannyiunkban.

Legyen szó a feltámadásról vagy „csupán” a tavaszról, a húsvét a megújulás esélyét kínáló időszak szimbolikus kezdete mindannyiunk számára, és – talán ettől nem is függetlenül – az egyik legkedvesebb ünnepe sokunknak.

Közéleti-politikai értelemben is igaz mindez. Az idei tavaszon talán lezárhatjuk a múlt évből magunkkal cipelt politikai vitáink legalább egy részét, és nyugodtabb hétköznapoknak nézhetünk elébe. Hisszük, hogy olyan új szakaszra van szükség az ország közéletében is, amelyben a múlt vitáinál fontosabbak lehetnek a jövő ügyei, a megosztottságnál fontosabb lehet az összefogás, bontásnál az építés.

Ennek reményében kívánok pártpolitikától mentes, családias, békés húsvétot minden honfitársamnak!

A Magyar Köztársaság kormánya nevében,

Gyurcsány Ferenc

miniszterelnök

Forrás: mszp.hu

4 komment

Címkék: gyurcsány ferenc

A bejegyzés trackback címe:

https://mszp.blog.hu/api/trackback/id/tr45391406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gréta 2008.03.24. 15:33:02

Erőt, kitartást,megfontolt, okos politizálást kivánok Miniszterelnök Úrnak. Követelje meg a munkát minden MSZP tisztségviselőtől,egyesek ne kivülről biráljanak, ha Szili és Karsai is komoly feladattal lenne elfoglalva ez segitség lenne a pártnak a kormányzásnak és nem lenne idejük csak kritizálni, amit egy kivülálló is tud.Ez nem teljesitmény, lehet jobbra fordulni nekik.Úgy viselkednek mint az ellenzék. Ha lenne értékes mondanivalójuk azt házon belül osztanák meg mint a jó családban és nem teregetnék ki, sajátos stilusukban a sehová sem vezető mondandójukat.Vagy van elfogadható elképzelésük, javaslatuk? Ötletük? Ami az ország javát szolgálja! Akkor ki vele. Üzenem nekik.Ha nincs álljanak be a sorba és dolgozzanak sokat- sokat.

Prof. William · http://profwilliam.wordpress.com/ 2008.03.25. 14:48:53

Bírom akmikor láthatóan felbérelt fórumosok írnak szépeket az ilyen postokban. :)

Ferenc úrnak én azt kívánom hogy a hogy még sokáig ( 2010-ig ) ő legyen a miniszterelnők, hiszen ha sikerül végleg lejáratnia és törpepártá züllesztenie a MSZP-t akkor már tuti megérte.

kovacsgeza 2008.03.26. 00:09:23

Gréta: amit a párt kormányzás címén művel az minősíthetetlen, mit dicsőíted őket? Te nem véletlenül Lopcsány miniszterelnök úr egyik embere vagy álnéven?

Ignéczi Péter 2008.04.03. 16:06:25

Húsvét már elmúlt régen, illett volna ide is írni valamit.
Már 3szor bizonyítottátok be, hogy választást még valahogy tudtok nyerni, de kormányozni...???? Bakker...azt sehogy.
A kasza meg volt, jól letaroltatok mindenkit, működött a Veres művek.
A reformokat meg jól elkúrtátok!!!
Szerintem mehetsz a kormányoddal együtt a Csányihoz egy kis szociális segélyért, mert ugye a bukást magatoknak már elintéztétek.
Persze mi szoptuk a legnagyobbat, de ez történelmileg így volt mindig is.

Remélem az én életemben már nem lehetsz miniszterelnök, az a 1,5 évet is nagy pofátlanság volt jegelned, persze akkor még operálhattál azzal, hogy majd Te leszel a nagyokos, hát nem lettél. Azt nem értem, ha egy buszvezetőnek pályalakalmasságin kell átesnie ahhoz, hogy járművét vezethesse, nektek miért nem kötelező??? A közeli idők egyik balféke Medgyessy volt, aztán méltó utódja Te lettél
süti beállítások módosítása