MSZP

Ez az oldal nem az MSZP hivatalos blogja. Az oldalon lehetőséget kívánunk adni az MSZP honlapján megjelent hírek kommentálására.

Hirdetések

Friss topikok

Az MSZP egyelőre nem foglal állás Zuschlag ügyben

2007.09.20. 11:28 politikus

Nincs még jogerős ítélet

Fontos, hogy kiderüljön az igazság, ami az igazságszolgáltatás szervezeteinek, a rendőrségnek, az ügyészségnek a feladata - közölte a kormánypárti politikus kérdésre válaszolva, Zuschlag János szocialista politikus őrizetbe vétele kapcsán. Simon Gábor szerint, ha a politikusok véleményt mondanának, ha minősítenék a helyzetet, akkor nem segítenének, hanem ártanának az igazságszolgáltatásnak. Ezért én nem akarnám sem véleményemmel, sem állásfoglalásommal az igazságszolgáltatás munkáját befolyásolni - fűzte hozzá. Arra kérdésre, hogy belső vizsgálatot indítanak-e, illetve lemondatják-e tisztségeiről Zuschlag Jánost, Simon Gábor közölte: úgy véli, ha a vizsgálatnak meglesz az eredménye, akkor az MSZP pontosan tudni fogja, mi a szervezeti, erkölcsi kötelessége.

 

Arra a kérdésre, hogy az előzetesen meghirdetettel szemben az Orbán Viktor Fidesz-elnök keddi beszédéről tartott sajtótájékoztatón miért nem Ujhelyi István alelnök vett részt, a választmány elnöke közölte: úgy döntöttek, hogy Orbán Viktor "megérdemli azt, hogy a Magyar Szocialista Párt második tisztségviselője" tartsa a tájékoztatót. Simon Gábor azt mondta: elolvasta az ellenzéki pártelnök beszédét, és úgy látta, el kell mondania a saját és az MSZP véleményt ez ügyben.

Forrás: mszp.hu

1 komment

Címkék: mszp

A bejegyzés trackback címe:

https://mszp.blog.hu/api/trackback/id/tr32171210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gréta 2007.11.07. 17:51:21

Szedje össze magát az MSZP képviselőinek többsége mert a Parlamentben látszik a nem kellő felkészültség még beszélni, olvasni sem tud sok képviselő.A középkorú okos egyéniségek hiányoznak nem tudnak határozottan érvelni, Jó lenne ha legalább Önök az ülések alatt nem olvasnának újságot, figyelnének.A Karsai féléket mellőzni kell mert Ő csak a saját érdeke miatt nagyszájú. Úgy tűnik a Miniszterelnök Úr fáradt nincs mellette stabil felkészült tim. A reform sok és nem kellően megalapozott.Végezzenek jobb munkát, fogjanak össze mert ez a nagy párt elvesziti szavazói táborát. Szili nem viselkedik helyesen, neki semmi sem drága, mintha kivülálló lenne. Az SZDSZ is egy nagy púp. A gazdasági és eü miniszter nem dolgozik jól.
Miért nem vonnak be a munkájukba önkénteseket, civileket.
Dolgozzanak többet, Miniszterelnököt lehet cserélni, ezzel még a probléma nem oldódik meg, csak ha mindenki mindent megtesz az országért. Van az oszágban sok jó szakember miért nem használják fel a véleményüket.Ha többet lennének a válsztóik között onnan is sok hasznos információ szerezhető a programjaik finomitásához.Nem is beszélve a nemzetközi, európai tapasztalatokról! Remélem a következő időszakban pozitivumot is irhatok, még baloldaliként.
süti beállítások módosítása