MSZP

Ez az oldal nem az MSZP hivatalos blogja. Az oldalon lehetőséget kívánunk adni az MSZP honlapján megjelent hírek kommentálására.

Hirdetések

Friss topikok

Egyelőre csupán gyanúról beszélhetünk

2007.09.21. 10:42 politikus

Ha valaki vétkezett, vagy vétkes volt bármilyen módon, akkor vállalnia kell a felelősséget

Nem számíthat az MSZP segítségére, aki törvénytelen és etikátlan módon jár el – jelentette ki Mandur László, az Országgyűlés szocialista alelnöke csütörtökön Egerben.

Ha bárki magánvagyonná tenné, ami egyébként nem illeti meg, akkor ne számítson arra, hogy a párt bármit is tesz annak érdekében, hogy meg lehessen úszni az olyan ügyeket, ami nem helyénvaló, törvénytelen, etikátlan és erkölcstelen – fogalmazott a Zuschlag-üggyel kapcsolatos kérdésre az MSZP Heves megyei szervezetének ülését megelőző sajtótájékoztatón.

A szocialista párt elnökségének tagja kijelentette: az ellen egyik párt sincs beoltva, hogy ne legyen a soraiban helyzetével visszaélő politikus. Ugyanakkor – folytatta Mandur László – ha ilyen esettel találkoznak, indokolt áttekinteni, mi történhetett a minisztériumokban vagy máshol.

Az Országgyűlés alelnöke azt mondta, a Zuschlag-üggyel kapcsolatban nem a párt, vagy a pártok működéséből fakadó jelenségről beszélhetünk, csupán bizonyos személy, vagy személyek tevékenységéről van szó, akik gyanúba keveredtek. Ebben a helyzetben az MSZP álláspontja egyértelmű: ha valaki vétkezett, vagy vétkes volt bármilyen módon, akkor vállalnia kell a felelősséget – jelentette ki Mandur László. Felhívta a figyelmet arra, hogy egyelőre csupán gyanúról beszélhetünk, vagyis senki nem mondhat ítéletet.

Forrás: mszp.hu

1 komment

Címkék: mszp

A bejegyzés trackback címe:

https://mszp.blog.hu/api/trackback/id/tr4172169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Quna · http://www.bestofgyurcsany.hu/news.php 2008.02.25. 19:09:37

Annyit hazudtatok Öszöd óta is meddig birjátok még nem tűnik fel,hogy közben tönkre teszitek az órszágot!!!!
süti beállítások módosítása