MSZP

Ez az oldal nem az MSZP hivatalos blogja. Az oldalon lehetőséget kívánunk adni az MSZP honlapján megjelent hírek kommentálására.

Hirdetések

Friss topikok

Közlemény

2007.09.20. 15:51 politikus

Amíg az ügy nem tisztázódik

A Magyar Szocialista Párt Országos Elnöksége mai ülésén tájékoztatást kapott arról, hogy Katus Ferenc, Kullai Tamás, Krausz Csaba és Marsovszky Balázs, akik gyanúsítottjai a Zuschlag János ügyében folyamatban lévő vizsgálatnak, ügyük megnyugtató tisztázásáig párttagságuk felfüggesztését kérik.

Az elnökség tudomásul vette, hogy kérelmükkel az a céljuk, hogy az őket ért gyanúsítás ne vessen rossz fényt a pártra. Az MSZP elnöksége arra kéri Zuschlag Jánost, hogy ő is hasonlóképpen járjon el.

Forrás: mszp.hu

1 komment

Címkék: mszp

A bejegyzés trackback címe:

https://mszp.blog.hu/api/trackback/id/tr75171503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ferkóboy 2008.02.28. 04:38:02

Sajnálatos az egész ügy, ahogy van, és szégyenfoltot ejt az egész politika még meglévő becsületén. "Cusi" eddig sem volt túl népszerű, most már ráadásul nemcsak a Fidinek lesz köztörvényes bűnöző tagja, hanem az Mszp.nek is. "Cusi"ezt is elérte,nem volt elég az néhány idétlen beszólása, még ez is. Tény, hogy mindenhol vannak és lesznek is ilyen szerencselovagok, ez óhatatlan és kikerülhetetlen. Viszont felveti egyben azt is, hogy komolyabban kell elenőrizni a kisebb helyi szervezeteket. Nem bűnbakot kell formálni belőle -persze a megérdemelt büntetést kapja meg-, hanem a konzekvenciákat levonva egy hatékonyabb ellenőrzést illetve tagrevízíót kell végrehajtani, minden pártban természetesen, kérdés ki vállalja? Még valamit. Nem sikoltozni kell a jobboldalon, hanem mérlegelni, hnogy náluk minden rendben van-e!
süti beállítások módosítása