MSZP

Ez az oldal nem az MSZP hivatalos blogja. Az oldalon lehetőséget kívánunk adni az MSZP honlapján megjelent hírek kommentálására.

Hirdetések

Friss topikok

Mit is akar a Fidesz az egészségügyben?

2008.02.29. 13:30 politikus

Dönteni kell: a jó minőségű, magas színvonalú egészségügyi ellátás a fontos, vagy hazudni a népszavazási kampányban Magyarországnak

Miközben zajlik az egészségügyi reformot lejárató, az ország és közös jövőnket a rövidlátó belpolitikai érdekeik miatt kockára tevő kampány a Fidesz részéről, aközben Pest Megye Közgyűlésének elnöke, Szűcs Lajos (Fidesz) szűk körű kórházlátogatást tett Schmalkaldenben és Meiningenben, ahol a magánkézben lévő meiningeni kórház működését méltatta, példaértékűnek tartva azt.

Érdekes felvetés ez az elnök úr részéről, miközben párttársai pont a mai napon tüntetnek a Heves megyei közgyűlés előtt az egri Markhot Ferenc Kórház gazdasági társaság által történő üzemeltetése ellen. Mint köztudott, Debrecenben is hatékonyabbnak látták párttársai az egészségügyet gazdasági társaságok keretében működtetni.

Szerencsésnek tartanánk, ha a Fidesz eldöntené, hogy az emberek részére jó minőségű, magas színvonalú egészségügyi ellátás-e a fontos, vagy az egészségügy átalakítását felhasználva, hazudni a népszavazási kampányban Magyarországnak.

Szabó Imre

a Pest Megye Közgyűlés szocialista frakcióvezetője

Forrás: mszp.hu

Szólj hozzá!

Címkék: fidesz egészségügy

A bejegyzés trackback címe:

https://mszp.blog.hu/api/trackback/id/tr32374167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása