MSZP

Ez az oldal nem az MSZP hivatalos blogja. Az oldalon lehetőséget kívánunk adni az MSZP honlapján megjelent hírek kommentálására.

Hirdetések

Friss topikok

A józan ész nevében

2008.03.10. 13:24 politikus

A népszavazás közjogi következményét végre kell hajtani

„A népszavazás véget ért és eredményes volt. Több mint hárommillió ember úgy voksolt, hogy ha lehetősége van ingyen megkapni a szolgáltatásokat, melyeket korábban is megkapott, akkor inkább ingyen szeretné. Az emberek a pénztárcájukra hallgattak.

A népszavazás vereséget szenvedett, mert nem sikerült megbuktatnia a kormányt. Nem változott meg abban a kormánypártok véleménye – és az én személyes véleményem sem –, hogy ha jobb oktatást, jobb egészségügyet akarunk, ahhoz több forrás kell. Lehet biztató, hogy több mint négymillió ember nem volt hajlandó támogatni ezt a javaslatot.” – mondta a kormányfő – az MSZP Vérmező úti központjában.

„Mi maradt nekünk? Mi a mi dolgunk? A népszavazás közjogi következményét végre kell hajtani. Meg kell tenni mindent annak érdekében, hogy amilyen gyorsan lehet, érvényesítsük a népszavazás eredményét.” Egy erős Magyarországban a polgárok erőfeszítése nem nélkülözhető – hangsúlyozta Gyurcsány Ferenc, majd így folytatta: „Figyelmeztet arra, hogy ezeket jobban el kell magyarázni. Okosan, a józan ész nevében ne csak beszélgessünk, hanem közös megállapodásra is jussunk.”

Forrás: mszp.hu

1 komment

Címkék: gyurcsány ferenc népszavazás

A bejegyzés trackback címe:

https://mszp.blog.hu/api/trackback/id/tr76374155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kiss géza 2008.03.12. 20:56:25

A háttérben állók átérezték a népszavazás súlyát.Az arcokon látszik...
süti beállítások módosítása