MSZP

Ez az oldal nem az MSZP hivatalos blogja. Az oldalon lehetőséget kívánunk adni az MSZP honlapján megjelent hírek kommentálására.

Hirdetések

Friss topikok

Végre programokról szólhat a politikai párbeszéd

2008.04.03. 12:46 politikus

Nyakó István közleménye

Üdvözöljük, hogy az MDF szakpolitikai javaslatot tett az egykulcsos adó bevezetésére vonatkozó indítványával. Fontos nemcsak a javaslat tartalma, de elsősorban annak ténye is, mert végre programokról szólhat a politikai párbeszéd.

Várjuk az egykulcsos adójavaslathoz kapcsolódó konkrét elképzeléseket, hogy érdemben meg lehessen vitatni azokat és kíváncsian várjuk az erre vonatkozó közös hárompárti javaslatot is.

A kormány és az MSZP kész megfontolni és megvitatni minden olyan felelős javaslatot, amely a konvergenciaprogram végigvitelét, a költségvetés stabilitását és a gazdasági növekedés serkentését segíti, és egyszerre növeli az emberek biztonságát is.

Dávid Ibolyának az a kijelentése, hogy nyitottak a kormánytól érkező javaslatok támogatására, különösen fontos és üdvözlendő. Ez is az önálló szocialista kormányzás létjogosultságát támasztja alá. Azt bizonyítja, hogy van támogatása a felelős és higgadt javaslatoknak, és így lesz mód és lehetőség az ország érdekében elengedhetetlen változtatások végrehajtására. Az MSZP erre készül.

Nyakó István
az MSZP szóvivője és országgyűlési képviselője

Forrás: mszp.hu

1 komment

Címkék: gazdaság mdf államháztartás

A bejegyzés trackback címe:

https://mszp.blog.hu/api/trackback/id/tr68410984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lili75 2011.02.27. 17:46:29

Tisztelt Mszp nem tudom mit zúgolódnak önök hisz a 8,év alatt nem hallottunk mást (NEM FOG FÁJNI) közben meg (CSAK A KISEMBEREK FIZETTEK MINDENÉRT)most a milliárdosok is fizessenek én nem vagyok (FIDESZ BUZI).Egyszer le kell menni vidékre meg kell nézni hogy élnek az emberek ,de szerintem ezt úgy is tudják.Nem csak betartani kéne a Fidesznek még jobban tönkretenni a Magyarokat TESSÉK EGYMÁST SEGÍTENI!. S.j
süti beállítások módosítása