MSZP

Ez az oldal nem az MSZP hivatalos blogja. Az oldalon lehetőséget kívánunk adni az MSZP honlapján megjelent hírek kommentálására.

Hirdetések

Friss topikok

Az MSZP Európai Integrációs Tagozatának közleménye

2007.07.19. 20:32 politikus

Jó lenne, ha a Fidesz nem tenné a külpolitikát a belpolitikai csatározások áldozatává

Németh Zsolt legutóbbi, a bálványosi szabadegyetemen tett kirohanása illeszkedik a Fidesz a miniszterelnök ellen intézett méltatlan támadásainak sorozatába.

Egyedivé az teszi, hogy Gyurcsány Ferenc mellett az ugyanazon finnugor rendezvényen résztvevő finn köztársasági elnököt, Tarja Halonen-t is érinti. Függetlenül attól, hogy Németh Zsolt milyen belpolitikai célt kíván elérni támadásával, ennél nagyobb körültekintés lenne elvárható az Országgyűlés Külügyi Bizottságának elnökétől. Jó lenne, ha a Fidesz nem tenné a külpolitikát a belpolitikai csatározások áldozatává, és ezzel nem sértené súlyosan a magyar emberek érdekeit.

Szanyi Tibor,
az MSZP európai integrációs tagozatának elnöke

Udvardi Iván,
az MSZP európai integrációsi tagozatának külpolitikai alelnöke
 
Forrás: mszp.hu

3 komment

Címkék: fidesz külpolitika

A bejegyzés trackback címe:

https://mszp.blog.hu/api/trackback/id/tr88121401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krusóczky Margit 2007.09.07. 23:41:55

ÉL MÉG A MAGYAROK ISTENE ! T. Gyurcsány úr! MÁRIA NEM HAGY MAGUNKRA MINKET!!!!!Kérem a Jó Istent térítse észre! Ne provokálja tovább a magyarokat, tudom ,hogy azért csinálja,hogy valakinek majd csak elfogy a türelme, és a nem tudom milyen BT. biztonsági őrei,meg ki tudja milyen biztonsági emberek majd megvédik!Ne felejtse el! Egyszer felelősségre fogják vonni!Számonkérés nélkül nem reménykedhet még a sokszor megjósolt
terrortámadásokra sem!Szerintem Ön egy bűnszövetkezet vezetője,és erre az őszödi beszéd befejező ill. utolsó gondolatait nem szószerint idézve (bár nem is tudom miért vagyok ilyen felkészületlen, amikor minden "híres beszéde archiválva van)"KURVA JÓ KÖNYVET FOGOK IRNI A BALOLDALRÓL" Amennyiben nem Önt választják. mi ez ?Zsarolás?Miért? Becsületes bal oldaliak,lehet titeket valamiért is egy könyv írásával megfélemlíteni? Ki ez az "ember" aki ennyire uralma alá tudott beneteket hajtani!Nekem nem a párttal van bajom,kérek minden baloldali honfitársamat,hogy minden primitív indulat nélkül, értékelje a mai kormány munkáját,beszélgessetek az emberekkel!Mert az ő véleményük a lényeg! Nem az ,hogy Kínában milyen lenyűgözően érezte magát Gy.F,!

bulcsu 2008.02.11. 22:54:45

A Németh Zsolt árt a külpolitikának???
Akkor Göncz Kinga mit csinált?Rombadöntötte?:D:D:D:D
Amúgy a kormányzat járat le minket...nem a fidex

Krusóczky Margit 2008.12.11. 16:10:39

T . Gyurcsány Ferenc! (NEM AZ ÉN MINISZTERELNÖKÖM !))Nincs bennem semmi rosszindulat, ezt a katolikus hitem , az adventi bűnbánati időszak meg a LELKIISMERETEM sem engedné meg!Nem rabolom az idejét! Bár nagyon jól tudom,hogy nem lesz következménye, de valami kis " gesztust",gyakorolhatna az "isteandta nép" felé őszintén, nem a bűntársait takargatva!Egyben szeretném kedves figyelmét felhívni arra a TÉNYRE,hogy nem ÖN és bűnszövetkezete vannak értünk!!!!!! Mindenünket el lehet venni, de a lelkünket soha!!!!
süti beállítások módosítása